tisdag 29 mars 2011

Är jag på väg att bli utbränd?!

Nu ligger ni dubbelvikta och skrattar i tron att jag skämtar.
Ni tänker på Mickan i Solsidan och skrattar ännu mer, men faktum är att jag menar allvar.
Eller inte helt kanske för det låter ju urkorkat att man skulle bli utbränd av att vara mammaledig.
Det handlar nog mer om uttråkad skulle jag tro.
Jag har hört att när man håller på att bli utbränd så hamnar man i  ett slags limbo där inget händer. Man kan inte ta sig för ens den enklaste lilla sak.
Det är det som händer mig, jag gör ingenting. När A är vaken gosar jag med han vilket är fantastiskt mysigt men när han sover så kommer jag på mig själv bara sitta framför datorn och läsa bloggar, eller kolla mail eller blogga själv vilket är i princip det enda av dessa saker jag tycker är okej.
Därefter får jag panik för att jag inte gjort allt jag borde ha gjort.
Jag kommer aldrig i kapp här hemma, det är alltid rörigt och stökigt och jag vet att det är gjort på ett litet kick om jag bara sätter fart.
Tyvärr hittar jag inte den växeln och det gör mig ännu mer trött, ledsen och uttråkad.

Jag behöver nog göra något som inte är så vardagligt, något kreativt som inte innefattar, plocka ur diskmaskinen, tvätta eller byta blöja. Jag vet bara inte vad för tyvärr är det svårt här i limbo att ens komma på något som är roligt att göra.
Det är som att allt blir så svårt så jag ger upp innan jag ens har kommit på vad jag ska göra.

Hoppas inte M läser detta för han blir antingen jättesur för att jag inte få ändan ur och gör något skoj, eller så bokar han en weekendresa till Paris åt mig och någon mer vilket ger mig vrålpanik för jag vill inte vara borta så länge.
Jodå, det har hänt men jag slingrade mig ur det. Jag reser jättegärna men inte ännu, jag har för stor separationsångest.


Jag måste börja med något i mindre skala.
Förslag någon?

2 kommentarer:

  1. Gör en tågutflykt ner till Katrineholm med gullisarna, vi kan flanera på stan, fika, fika igen...äta, kanske äta en gång till... :) Faster Mangs

    SvaraRadera
  2. Det tycker jag låter som en kunglig idé. Det får vi boka in, så fort den här sabla snön slutar att dingla ner i tid och otid. Jag vet en som skulle älska att få åka riktigt tåg :-).

    SvaraRadera