söndag 24 juli 2011

Hemma igen

A hade ett sår enligt E så han har fått ett plåster.
Omtänksam storebror.


Barnen leker i E´s rum, de är glada att vara hemma igen. Det har varit en underbar helg men vi är ändå glada att vara hemma. Det är som att komma hem är avslutet på något bra.
Hemma är där vi pratar om hur vi har haft det, där vi skrattar åt de roliga sälarna som vi såg på Zoo eller hur nära Björnen var när vi stod på bron, vi pratar om hur vacker tigern är och att vi vill mysa med den som att den vore en tamkatt. Vi pratar om giraffens långa hals och hur kul E tyckte att det var att åka bil och sitta på traktorn, att det var jättekul att gräva grävskopa. Rida ponnyhäst var en riktigt upplevelse och klappa killingen likaså. Vi pratar om vilken tur vi hade att brandkåren var på Zoo just den här dagen för att visa upp sin brandbil.
Två glassar blev det och även det är en lyx utöver det vanliga, men vi hade ju i alla fall tur med vädret och vad annat kan man göra än att fira det med glass. Det regnade inte alls så mycket som prognosen utlovade, vi är glada för det för vi var beredda att byta solglajjorna mot regnstället när vi vandrade omkring bland djuren men det slapp vi.
När jag plockade lite på balkongen tänkte jag på hur mycket jag gillar att shoppa i Borås, jag hittar alltid en massa roliga saker när vi spatserar runt i Knalleland. Den här gången blev det lite fint till köket som nu ska få sig en uppfräschning med ny tapet. E fick sin utlovade bilbana eftersom att han har kissat på pottan, fast bilbanan blev en tågbana, en chuggington som han har pratat om både länge och väl.
Det är hemma man njuter av minnena från det man upplevt och det är hemma man längtar efter nästa äventyr att komma hem i från.


Har Bongotrumman och Bongodjuret
något med varandra att göra?

Det är en lång hals, längre än Tone´s.

Ingen regnjacka, bara solglasögon

Fin kisse

A vill klappa kisse...

En lång skruvig is-glass att svalka sig med

Björnen sover inte just nu.

Söt varg...

Foxy lady....

Pingvinerna är rätt söta dem med

Nu åker vi ut på åkern och åker....

En mjukis måste vi också ha...

Zzzzzz Zzzzzzz

Lilla mjuka killingen ville hälsa

En ridtur hann vi också med












Hemma igen och E är helt inne i sin nya tågbana.

Lite häftigt skräp till min garderob att
sätta ringar och hänga halsband på.


Carpe Diem är ett citat vi gärna hänger på väggen i våra hem. 
Fånga dagen är precis vad jag tänker göra för ingen vet när dagarna tar slut. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar