lördag 30 juli 2011

Om en pojke och hans nya cykel

det var en gång en lite pojke som var i den stora, stora affären för att köpa cykel.



Hans föräldrar hade egentligen inte tänkt köpa någon cykel i år för de trodde att han var för liten. Att han inte skulle ha någon glädje av cykeln. De tänkte vänta till nästa år.
En vacker dag i slutet av juli när pojken cyklade på sin trehjuling som inte var någon bra trehjuling, kom föräldrarna på att det kanske ändå var dags för en riktig cykel.
Då skulle pojken vara förberedd för nästa säsong och inte tappa så mycket tid. Han kan öva lite i år och vara redo nästa år.
Sagt och gjort så åkte hela familjen till den stora stora affären för att köpa cykel.
Pojken hittade en fin cykel som passade alldeles utmärkt i storlek.

Familjen åkte hem igen och den lilla pojken ville genast prova sin cykel.
Alla gick ut och gissa om föräldrarna blev förvånade när det visade sig att den lilla pojken behärskade det där med cykling riktigt bra, och bättre och bättre går det.

Den lilla pojken älskar sin cykel och har väldigt svårt att slita sig i från den. Han cyklar tillochmed inne. Något som bara får ske precis just nu när den är ny och inte hunnit bli så smutsig ännu. Föräldrarna kan helt enkelt inte förmå sig att neka sin lilla pojke att cykla när han är så glad.


Det första pojken gör när han vaknar på morgonen är att börja cykla på sin nya cykel.
Föräldrarna inser att deras lilla pojke börjar bli stor och de är glada att de var i väg så att han nu har fått sin första cykel..

The End!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar