söndag 26 juni 2011

Midsommarnatten

Näe natten var det inte riktigt men kvällen i alla fall. Vi tog ju som sagt var vårt pick och pack och vandrade bort längs vägen till familjen Borgert/Brander.
Nu pratar vi andra grejer som stolar att sitta på, ännu mer god mat, grillat och bubbel.
Det var som jag trodde kvällen blev bättre än dagen. Även om jag nu med lite perspektiv kan känna att det var lite bättre på dagen än jag låtit påskina i ett tidigare inlägg. Det kan beror på att smärtan i min bakdel från alla vassa stenar nu avtagit och jag kan se på saken med lite andra ögon.
Det var ganska lugnt i området men det fanns ett annat sällskap på alllmänningen och det spelades Oskar Lindros några hus bort åt andra hållet. Vi kunde alltså konstatera att det finns några andra människor förutom vi som inte har ett lantställe ute i skärgården där man firar midsommar, om vi nu inte förstått det redan med tanke på alla som var på överjärva gård tidigare på dagen.
Malin hade bakat en fantastiskt god hederlig midsommartårta med grädde och jordgubbar som vi avnjöt ute i det fria som sig bör på midsommarafton.




Det är okej att dölja den fina klänningen under lager av kläder och filtar men man får aldrig, aldrig gå in. Vi gjorde det i alla fall till slut och det var när Pär hämtat sin vinterjacka som han normalt sett bara bär vintertid i Luleå. Då hade klockan hunnit springa i väg och det var ändå dags att gå hem så man kan säga att vi härdade ut hela kvällen ute. Men det var varken mygg eller getingar vilket ändå måste ses som positivt.

Tack så mycket för en jättetrevlig dag säger vi till familjen Borgert/Brander och nästa år startar vi i tid med planerandet så kör vi all in på hemmaplan med både lekar och dans.
Vi ska nog se till att bräda alla andra midsommarfiranden i skärgården och på diverse lantställen.
ALLA kommer vilja hänga med oss!! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar