söndag 19 april 2015

Redo för fotboll...Nja?!

I dag var det premiär för Alex på fotbollsplanen. Det var den första av tre tillfällen i Knattefotbollskolan. Han är inte särskilt intresserad av idrott men som så många andra stressade föräldrar så tänker jag att det beror nog på att han helt enkelt inte vet något om det så jag anmälde han . Han var inte helt ointresserad, tvärtom så var han riktigt ivrig och ville i väg. Väl där fick han sin plats i Äpplegruppen tillsammans med ett gäng andra kompisar. 


Mamma!! När ska vi börja?!
Han tjatade flera gånger om när fotbollen skulle starta (vi fick vänta ett tag eftersom att alla skulle registrera sig och betala och lite så där andra praktiska göromål).

Så började träningen och det tog väl 10 minuter ungefär så bänkade han sig bredvid planen och ville inte vara med.

Vill inte, vill inte, vill inte....
Så där satt han och frös, Elias satt i bilen och väntade (som väl var feberfri men långt i från 100% bra) och jag stod och frös. 
Han gjorde en ansträngning till med att skjuta en boll på mål med lite hjälp på traven från mig som hejade på och från tränaren som fick stå i mål. Egentligen turades barnen om att stå i mål men Alex ville absolut skjuta mål på tränaren som ställde upp och gissningsvis fick anstränga sig rätt rejält för att bollen faktiskt skulle gå in. 

Vi får göra ett nytt försök nästa vecka och hoppas på att han tycker att det verkar roligare då. 

Efter fotbollen blev det mataffären och när vi hade avverkat en förmiddag med både fotboll och veckohandling så hade vi gjort oss förtjänta av ett lass Amerikanska Pannkakor.




Nu hoppas jag att Elias håller sig feberfri idag och att hostan inte blir värre för annars blir det nog till att vi får ta en tur till Vårdcentralen i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar