tisdag 21 april 2015

Trots

Ungefär så här såg det ut hos oss för ett par timmar sedan.



















En trött Alex är inte helt lätt att handskas med i alla lägen.
För att göra en lång historia kort så vägrade han klä av sig. Jag fick hålla honom och ta av kläderna under vilda protester. Han blev jättearg och fortsatte med vilda och högljudda protester medan jag var i badrummet och hjälpte Elias. Plötsligt blev det tyst och blåögda jag tänkte att han har väl bara tröttnat på att vara arg och lugnat sig. Det var ju inte helt fel gissat i och för sig men anledningen till att han var lugn var inte för att han hade tröttnat utan för att han helt enkelt hade satt på sig kläderna igen. Han satt där som att kläderna aldrig hade varit av. Han hade till och med satt på sig strumporna prickfritt och tröjan satt åt rätt håll (då kan man själv minsann, och fort gick det också).








Så här i efterhand när han ligger i sin säng och sover och det är lugn och ro här kan jag ju faktiskt tycka att det är ganska påhittigt och lite roligt. Men just där och då såg jag inget som var roligt med det över huvud taget. Självklart vägrade han ta av sig även denna gång så det fick bli under vilda protester en gång till och sedan marsch i säng.
Vi pratade och blev sams innan han somnade. Han sa att han inte skulle göra så igen, vilket jag inte tror på för ett ögonblick men i alla fall.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar