måndag 9 maj 2016

Turistfällor



We have seen them all. Handavtrycken, trappan, teatern, skylten och en massa håll käften grannarna hus. Det ena huset är vräkigare än det andra om man säger så. Vi har sett mer vrålåk och lyxbilar på en timme än vad man ser på typ ett år i vanliga fall.

På Rodeo Drive har man knappt råd att fönstershoppa. Vi såg en merca i 6 miljonersklassen tvärstanna utanför Chanel. Ut hoppar en tjej och rusar in i butiken. Tjugo sekunder senare kommer hon ut med två smockade påsar och efter kommer butiksföreståndaren med två till. Hon var väldigt tjenis med snubben i fråga så något säger mig att hon var stammis. Hon slänger in påsarna och typ misshandlar bagageluckan när hon ska stänga den. Kindpussar föreståndaren, kastar sig in i bilen igen och sticker i väg.
En annan värld än den vi är vana vid.

Vi såg hotellet från Pretty Women, det är bilden med de gula markiserna.

Elias fick en selfie med president Obama som han tjatat om sedan vi landade på Amerikansk mark. Att det dessutom var en man som sa att han tyckte att Elias såg ut precis som Justin Bieber gjorde ju inte saken sämre. Jag höll inne med vad jag tycker om JB som en förebild eftersom att Elias ändå är lyckligt ovetande om vilken stygg gosse det egentligen är.

Sista bilden är på flygledartornet som är med i filmen Casablanca.

Vi har haft ännu en händelserik dag och den är inte slut ännu. Vi ska snart i väg till Americana och äta middag. Det är ju Mors Dag här i dag, de ligger några veckor före oss och det utnyttjar jag förstås skamlöst. Inte ofta man får två Mors Dag samma år. Jag fick en fin Oscarsstatyett av barnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar