tisdag 10 maj 2016

Slappardag

Idag var det dags för vår turistguide att jobba lite på sitt vanliga jobb och då körde vi en slappardag. Vi badade och solade lite. Med betoning på lite för det var ganska molnigt. Till lunch blev det mackor och så godis till efterrätt. Det får man på en måndag om det är semester och en Slappardag. Det är sen gammalt.
När vi fick städning på rummet så gick vi och kikade på fiskarna och lyssnade på tjut. De hade sitt årliga test av brandlarmet på hotellet i dag. Det oroade Alex en del men han vande sig och har nog bara frågat 35 gånger om det kommer tjuta mer idag.
Vi var ensamma även vid middagen och körde pizza i Gallerian. Sedan lekte vi skyltdocka i GAP's fönster efter vi hade köpt nya badshorts och flip flop's. Det blev en tur till Disney Store också och där handlade vi lite Bilar - och Starwarsfigurer.
Innan vi gick hem tog vi en tur genom Americana och kikade på den enorma kristallkronan som hänger där. Det är så mysigt och fint där. Byggnaderna är av trä och där är fontäner, formklippta buskar och massor av lampor som pryder området medan det spelas Frank Sinatra från dolda högtalare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar