måndag 18 april 2011

Jag glömde

Jag glömde ju en sak.
Man kan säga att jag för tillfället har en serie i min blogg som heter E´s sköna kommentarer så det kommer poppa upp lite kommentarer då och då.
Jag kan ju inte missa att ta med denna då.
Jag blödde näsblod idag, något jag för övrigt aldrig gör så det visar väl lite hur trött jag är. Eller kanske att jag har snutit mig alldeles för mycket.
Hur som helst så hade jag en papperstuss i näsan och när E fick se det så sa han "Mamma, vad har du där i nosen".
Han är så söt att det inte gör mig något alls att han kallar min näsa vid samma namn som ett djurs.

2 kommentarer:

  1. Hej Anna, vilken mysig blogg du har =) Jag såg att du är produktspecialist på ett försäkringsbolag...Jag håller på och planerar för en butik som jag ska öppna till sommaren och ska snart skriva hyreskontrakt. Då behöver jag nån som går i borgen för hyran. Finns det nån försäkring/tilläggsförsäkring som kan täcka upp om jag av någon anledning inte skulle kunna jobba och betala hyran? Eller om jag ve och fasa skulle tvingas gå i konkurs, blir då borgenären sittandes med hyresbetalningarna då, eller kan man försäkra sig för ett sånt scenario också?
    Förlåt för att jag ställer tråkiga jobbfrågor här i din fina blogg, men du är en ängel om du svarar...

    Ha det gott =)

    SvaraRadera
  2. Tack! Inga problem alls och kunde jag skulle jag gärna hjälpa dig med ett svar. Dessvärre jobbar jag på ett fondförsäkringsbolag, med sparande i form av fonder och aktier. Jag kan alltså ingenting om den typ av försäkring du efterlyser. Hör med någon som tillhandahåller "starta eget hjälp", många banker gör ju det och även arbetsförmedlingen tror jag, men det där vet du säkert bättre än jag. Där kan du säkert få hjälp men den typen av frågor. Det borde ju finnas någon typ av företagsförsäkring, men som sagt så vet jag inte alls. Lycka till med ditt företag.

    SvaraRadera